lørdag 13. september 2014

En "siste" tur på banen før jakta

Ettersom banene jeg skyter på til vanlig stenger 14 dager før elgjakta ble det så jeg og samboeren tok en liten tur på banen for å koble av med litt skyting.
Sauer'n er å blir rifla for slik skyting, presis og billige løp, en ypperlig kombinasjon. Så får en heller spare de andre riflene til jakt osv :)

Har havnet på 123 grs Hornady A-Max og en passe dose N19 som ammo nå. Har ikke så mange muligheter til å skyte på lengre avstander enn 650 meter så da duger den kula bra. Får spare 139 grs Lapua Scenar kulene til det blir muligheter for litt lengre hold :)
Har dog prøvd 123 grs A-Max ut til dryge 900 meter med godt resultat :)

Skyter for tiden lite på papp, kun noen skudd på 100 meter for å sjekke zero. Vinden jeg sliter med på lengre hold, og da er stål fine mål og trene på.

Etter å ha skutt noen skudd på stål ut til 650 meter så skjøt jeg ett skudd (tror det var skudd 5) på skive 100 meter for å sjekke zero. Siktepunktet er 1 cm
Skjøt så ett skudd til etter 50-60 skudd, liker stabiliteten :D (ja, det er 2 skudd der ;) )Ellers ble det så samboer'n tok ett skudd på en vannmelon på 500 meter, litt høyt men det funka :D
(her i sakte kino)


Bilde av treffetTok en liten sjekk klikktabellen jeg har lagd med hjelp av Shooter, Her ett skudd på 300 meter på ett eple.Nå blir det å bruke Sauer'n på litt jakt framover, til større vilt kommer jeg til å bruke 140 grs accubond.

Så får en smøre seg med litt tålmodighet til neste langholdsøkt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar