tirsdag 26. februar 2013

Klubbmesterskap 500 meter i Nidaros Benkeskytterklubb

Benkeskytterklubben skulle ha klubbmesterskap og ettersom det var vinterens store "happening" var det bare å hive seg rundt.
Var tom for krutt så en ny lott ble handlet inn med påfølgende testing, N19 er kruttet jeg har brukt i løpet jeg har inne nå med gode resultater, så jeg så ingen grunn til ikke å fortsette med det.
Har tidligere brukt Hornady 140 A-Max og Rano 144 grs FMJ med gode resultater. Fikk ett tips om å teste Lapua Scenar 139 grs av en kompis jeg skyter sammen med,da  hans erfaring var att den kula skulle være hakket mere presis.
Ladet en stige og reiste på banen for en liten test for å se hvor på skalaen jeg skulle teste videre. Og kan ikke si annet enn at jeg forlot banen med ett smil :-)

3 skudd på 250 meter
Før neste runde på skytterbanen ble det ladet opp noen skudd med goladningen for å se om den fortsatt var det. Pluss en stige videre opp på skalaen, både for å se etter trykktegn og en sweetspott rundt maks.

6 skudd med goladningen på 250 meter
Her er ladestigen
Nederste linjen er N19/139 grs Scenar
Starter med goladningen til venstre, så ut ifra dette har jeg to "sweetspotter"

Endte på ladningen som ligger på max i min rifle, den er ikke testet like mye som den andre. Men yr.no sa 4-5 ms vind så da ble maxladningen valgt grunnet litt mindre vindavdrift. Håpet på at det kompanserte for manglende testing.

Her er resultatet mitt på Klubbmesterskapet 500 meter, liggende klassen

Her er serie 1. 

136 mm /10 skudd
96 mm / 9 skudd
Serie 2.

134 mm / 10 skudd
87 mm / 8 skudd


Serie 3.

210 mm / 10 skudd
103 mm / 8 skudd

Som man ser er det 1-2 skudd som lurer seg ut av gruppa.  Men jeg er godt fornøyd med skytinga, jeg er ikke bedre på å skyte 10 skudder for tiden
Dette har jeg sett på trening også, så det er bare en ting og gjøre, det er å SKYTE SKYTE SKYTE enda mere :-)

Ladningen kommer jeg ikke til å forske noe mere på, blir bare og skyte og ha det morro banen. Både på papp og stål :-)
Som en sa som prøvde Sauer'n, den treffer jo der jeg sikter jo....

Her er resultatlista fra stevnet, som man ser er det ett høyt nivå i Nidaros Benkeskytterklubb, så pass dere rundt omkring i Norge og Sverige ;-)
Fikk også prøvd en liten nett sako i 6,5 Grendel og en heftig Remington i 338 Lapua Magnum. Presise rifler i hver sin ende av skalaen.
Skummelt og prøve slike rifler........................ ;-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar